Ολυμπιακός: Το θετικό κλίμα για το νέο συμβόλαιο του Μπακαμπού και ο στόχος της παραμονής του Κανός (vids)

Ολυμπιακός: Το θετικό κλίμα για το νέο συμβόλαιο του Μπακαμπού και ο στόχος της παραμονής του Κανός (vids)

Ο Κανός

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τα νέα συμβόλαια σε Ντόι, Ανδρούτσο και Μασούρα ετοιμάζει την επόμενη... μέρα και για άλλους παίκτες για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δρομολογήσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων παικτών όπως οι Ντόι, Ανδρούτσος και Μασούρας. Και μάλιστα με Ντόι και Ανδρούτσο προκύπτει ότι έχει ήδη μπει στη σχετική τελική ευθεία. Έχει όμως ξεκινήσει και επαφές ή διεργασίες και για άλλες περιπτώσεις.

Συζητά ήδη σε πολύ καλό κλίμα με τον πολύπειρο Μπακαμπού για νέο διετές ή και τριετές συμβόλαιο και με υψηλές απολαβές. Συζητήσεις που φυσικά αποσκοπούν σε ένα τελικό deal παραμονής του 32χρονου Γαλλοαφρικανού με τα 31 ματς με 15 γκολ και 3 ασίστ στον Ολυμπιακό.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού όπως δήλωσε ο ίδιος στη Γαλλία είχε κλείσει με μονοετές συμβόλαιο στον πειραϊκό σύλλογο. Άρα μετά από τέτοια σεζόν που κάνει έχει τεθεί επί τάπητος το νέο του συμβόλαιο. Και ενώ μέσα από τον Ολυμπιακό πέτυχε και την επάνοδό του στην Εθνική της χώρας του, στο Κονγκό. Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει όμως και τον Κανός που βρισκόταν προς το τέλος του συμβολαίου του στη Μπρέντφορντ.

Και προφανώς ποντάρει στη μη ανανέωση του συμβολαίου του με τον αγγλικό σύλλογο έτσι ώστε να διαπραγματευθεί με όσο το δυνατόν πιο καλές συνθήκες τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Σέρτζι Κανός που στον Ολυμπιακό πριν τραυματιστεί είχε 8 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ. Στον Ολυμπιακό βέβαια για να ψάχνουν το θέμα Κανός έχουν αντιληφθεί πως και ο 26χρονος Ισπανός έμεινε ευχαριστημένος από τη θητεία του στη χώρα μας και έχει διάθεση παραμονής στο Λιμάνι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα