Μπακαμπού: Ψηφίστηκε καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για τον Μάρτιο, πάνω από Μανέ, Σαλάχ και Οσιμέν

Μπακαμπού: Ψηφίστηκε καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για τον Μάρτιο, πάνω από Μανέ, Σαλάχ και Οσιμέν

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Μπακαμπού

bet365

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη για τον μήνα Μάρτιο σε σχετική δημοσκόπηση του Foot Africa.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού πετούσε... φωτιές τον Μάρτιο και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός σε δημοσκόπηση του Foot Africa ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για τον περασμένο μήνα και μάλιστα συγκέντρωσε πάνω από 10.000 ψήφους.

O 31χρονος σέντερ φορ άφησε πίσω του μεγάλα ονόματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης όπως τους Σαντιό Μανέ, Ριγιάντ Μαχρέζ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίκτορ Οσιμέν. Μέσα στον μήνα που μας πέρασε ο Μπακαμπού σκόραρε σε τρία σερί ματς κόντρα σε Λεβαδειακό, ΑΕΚ και Βόλο, ενώ στην «OPAP Arena» εκτός από εξαιρετικό γκολ είχε δώσει και ασίστ στο γκολ του Κανός, ενώ είχε σκοράρει και στη νίκη της χώρας του κόντρα στη Μαυριτανία με 3-1 για τα προκριματικά του Copa Africa.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

  • Σεντρίκ Μπακαμπού (Κονγκό / Ολυμπιακός): 20,44% (10.266 ψήφοι)
  • Φρανκ Κεσί (Ακτή Ελεφαντοστού / Μπαρτσελόνα): 18,01% (9.049 ψήφοι)
  • Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη / Μπάγερν Μονάχου): 17,23% (8.655 ψήφοι)
  • Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία / Μάντσεστερ Σίτι): 13,84% (6.953 ψήφοι)
  • Βίκτορ Οσιμέν (Νιγηρία / Νάπολι): 12,95% (6.504 ψήφοι)
  • Βίνσεντ Αμπουμπακάρ (Καμερούν / Μπεσίκτας): 9,10% (4.570 ψήφοι)
  • Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος / Λίβερπουλ): 8,44% (4.240 ψήφοι)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα