ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Όταν ο ρέφερι Σίμπερτ έκανε τον Καβάνι να σπάσει το VAR και να πει «πρέπει να μπει στη φυλακή!»

Ο Καβάνι πέφτει πάνω στον Σίμπερτ για να διαμαρτυρηθεί

bet365

Ο διαιτητής Ντάνιελ Σίμπερτ, ο οποίος θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είχε καταφέρει πριν λίγους μήνες να γίνει ο πιο... μισητός άνθρωπος στην Ουρουγουάη για το πέναλτι που δεν έδωσε στο ματς με την Γκάνα.

Elite διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν τα ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. O Ιταλός Ντάβιντε Μάσα θα διευθύνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και ο Ντάνιελ Σίμπερτ θα σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Γερμανός διαιτητής που θα σφυρίζει την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη είχε διευθύνει ένα από τα πλέον... επεισοδιακά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και έγινε ένας από τους πιο «μισητούς» ανθρώπους στην Ουρουγουάη.

Ο Σίμπερτ στις 2 Δεκεμβρίου είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Σελέστε με την Γκάνα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του τουρνουά. Οι Λατινοαμερικάνοι νίκησαν με 2-0 τους Αφρικανούς, όμως για ένα γκολ έμειναν εκτός της φάσης των «16» με την Νότια Κορέα να «κλέβει» τη δεύτερη θέση με το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης (4-2).

Στο 54' ο Νούνιες έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Αμαρτέι, ο Σίμπερτ δεν έδωσε παράβαση, ο VAR τον κάλεσε για «on-field review», όμως ο Γερμανός επέμεινε στην απόφαση του. Στο 90+3' o Kαβάνι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αλιντού, όμως ούτε ο Σίμπερτ ούτε ο VAR είδαν παράβαση. Η απόφαση του Γερμανού τρέλανε όλη την αποστολή της Ουρουγουάης, η οποία έπεσε πάνω στον Γερμανό διαιτητή.

Edinson Cavani (Uruguay) penalty shout against Ghana 90+3'
by u/MyMoonMyMan in soccer

Οι εικόνες του Λουίς Σουάρες να κλαίει στον πάγκο και του Έντισον Καβάνι να... διαλύει το μόνιτορ του VAR μετά το ματς είναι χαρακτηριστικές. Ο πολύπειρος επιθετικός σε δηλώσεις του ένα μήνα μετά το ματς είχε πει: «ο Σίμπερτ πρέπει να μπει στην φυλακή επειδή μας άφησε εκτός Μουντιάλ».

Η απόφαση του Σίμπερτ προκάλεσε και την on-air «έκρηξη» του στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Μαρία Χιμένες, καθώς είπε: «Αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) είναι ένα μάτσο κλέφτες, είναι π...... γιοι. Ναι, κατέγραψέ με. Π..... γιοι!». Ο Σουάρες μετά τον αποκλεισμό είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία είχε τονίσει: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Ουρουγουανός ακόμη κι αυτοί δεν μας σέβονται». Τόσο για τον Σουάρες όσο και για τον Καβάνι αυτή ήταν η τελευταία τους παρουσία σε Παγκόσμια Κύπελλο και τελείωσε άδοξα για ένα σφύριγμα που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα