Άρης: Ελπίδες για Ματέο Γκαρσία, εκτός ο Ρουπ με Βόλο

Άρης: Ελπίδες για Ματέο Γκαρσία, εκτός ο Ρουπ με Βόλο

Ο Ματέο Γκαρσία του Άρη

bet365

Μέσα στο επόμενο 48ώρο θα φανεί αν ο Ματέο Γκαρσία θα βρει θέση στο αγωνιστικό πλάνο του Τόλη Τερζή για τον εκτός έδρας αγώνα (23/4, 17:30) με τον Βόλο εν αντιθέσει με τον Λούκας Ρουπ ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Στην επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Άρη στις προπονήσεις, ο Ματέο Γκαρσία δεν πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα καθώς προτιμήθηκε να προπονηθεί μόνος του και παράλληλα να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να δοκιμάσει τον οργανισμό του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Βόλο θα παρθεί στις επόμενες δύο προπονήσεις όπου θα δοκιμάσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως, ο Λούκας Ρουπ δείχνει να μην έχει πιθανότητες επιστροφής και θα καταβάλλει προσπάθεια ούτως ώστε να βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του είτε στον εντός έδρας αγώνα (26/4) με τον Ολυμπιακό είτε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/4).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα