Η ΑΕΚ σβήνει 99 κεράκια: «Χρόνια πολλά στη μεγάλη Ιδέα που ομορφαίνει τις ζωές μας»

Η ΑΕΚ σβήνει 99 κεράκια: «Χρόνια πολλά στη μεγάλη Ιδέα που ομορφαίνει τις ζωές μας»

Newsroom
aek_birthday

bet365

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε 99 χρόνια ζωής και οι Κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε ευχετήρια ανάρτηση στο Facebook για να το γιορτάσουν.

Μια μέρα σαν κι αυτή, στις 13 Απριλίου του 1924 ιδρύθηκε η ΑΕΚ, η οποία φέτος συμπληρώνει 99 έτη ζωής. Φυσικά αυτά τα γενέθλια είναι πιο ιδιαίτερα από ποτέ για τον Δικέφαλο αφού συνδυάστηκαν με την επιστροφή της ομάδας στη δική της γειτονιά, τη Νέα Φιλαδέλφεια, και το νέο της «σπίτι», την OPAP Arena.

Οι Κιτρινόμαυροι με ανάρτησή τους στο Facebook γιορτάζουν αυτή την ιδιαίτερη για εκείνους μέρα.

« 99 χρόνια Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! 99 χρόνια αθλητικού μεγαλείου και τίμιων αγώνων. Ο σύλλογος που έγινε σύμβολο της προσφυγιάς και στο πέρασμα των δεκαετιών εξελίχθηκε στην ΑΕΚ όλων των Ελλήνων, γιορτάζει σήμερα τα τελευταία του γενέθλια πριν τη συμπλήρωση ενός αιώνα ιστορίας, αλλά και τα πρώτα της επιστροφής στο Σπίτι του. Στον νέο του Ναό, στην ιστορική του έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια! Χρόνια πολλά στη μεγάλη αυτή Ιδέα που ομορφαίνει τις ζωές μας!», έγραψε η ΑΕΚ στη δημοσίευσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα