Στάικος: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, είμαστε αισιόδοξοι»

Newsroom
Ικανοποιημένος με το 1-1 στο Περιστέρι ο Θανάσης Στάικος

bet365

Την ικανοποίησή του για το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια των play-outs.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θανάσης Στάικος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την διαδικασία, είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παρότι δεν αγωνιστήκαμε τόσο καλά, καταφέραμε να πάρουμε πόντο. Θα διεκδικήσουμε κάθε βαθμό, το έργο μας είναι δύσκολο, όμως είμαστε αισιόδοξοι γιατί περιμένουμε κάποιους παίκτες από τραυματισμούς να γυρίσουν και πιστεύω θα γυρίσουμε καλύτεροι μετά την διακοπή του Πάσχα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα