ΠΑΟΚ: Το ύστατο «χαίρε» στον Πέτρο Καλαφάτη

ΠΑΟΚ: Το ύστατο «χαίρε» στον Πέτρο Καλαφάτη

kalafatis

bet365

Στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη, τελέστηκε η κηδεία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πέτρου Καλαφάτη, παρουσίας αρκετών μελών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (4/4) ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πέτρος Καλαφάτης, η κηδεία του τελέστηκε σήμερα (7/4) στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Ο εκλειπών βρέθηκε στην ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» από το 1984 ως το 1986, το 1998 και τη διετία 2001-03. Μάλιστα, ήταν ο ισχυρός άνδρας των Ασπρόμαυρων στο δεύτερο πρωτάθλημα που κατέκτησαν το 1985.

Ο Πέτρος Καλαφάτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί δραματικά τις τελευταίες μέρες, όμως με μία μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ να τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.

kalafatis

kalafatis

kalafatis

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα