Στον ΠΑΟΚ θέλουν να… γυρίσουν τον διακόπτη

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να… γυρίσουν τον διακόπτη

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει «γράψει» το χειρότερο ξεκίνημα σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών στην ιστορία των play-offs (από την στιγμή που πήγαμε στο μοντέλο με τη συμμετοχή όλων των ομάδων) και απέναντι στον Βόλο θέλει να… γυρίσει το διακόπτη.

Από το ξεκίνημα των play-offs και μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μόνο τρεις βαθμούς από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, γι’ αυτό και έχει μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις. Γι' αυτό και αναζητείται μια πειστική αντίδραση.

Ο αγώνας την Κυριακή (9/4-20:30) στο γήπεδο της Τούμπας είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέψουν στις νίκες.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα την Κυριακή και οι τρεις βαθμοί σε αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα.

H προπόνηση της Παρασκευής (07.04) ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (08.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα