Γιοβάνοβιτς: «Οι ομάδες δεν περνάνε κρίση λόγω ενός αποτελέσματος»

Γιοβάνοβιτς: «Οι ομάδες δεν περνάνε κρίση λόγω ενός αποτελέσματος»

Newsroom
Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμμεσα υποστήριξε ότι κακώς η ομάδα του αμφισβητήθηκε τόσο έντονα μετά την ισοπαλία με τον Βόλο χαρακτηρίζοντας απόλυτα δίκαιη τη νίκη επί του Άρη και ξεκαθαρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα στηριχθεί στα αποτελέσματα των άλλων αλλά στον εαυτό του!

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε αρχικά: «Νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξέραμε ότι δεν θα μας παρουσιάζονταν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με προσπάθεια των δύο ομάδων να μην δώσουν χώρους στο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν όλα όπου ανεβάσαμε τις γραμμές, ασκήσαμε πίεση στον Άρη ο οποίος δεν ήταν απειλητικός και σε συνδυασμό με τον έλεγχο του ρυθμού αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων, το κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολη νίκη αλλά πιστεύω ότι ήταν απόλυτα δίκαιη».

Εκεί ρωτήθηκε για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα του μετά την ισοπαλία με το Βόλο αλλά και την εκτίμηση ότι είναι σε κρίση αν και απέδειξε το αντίθετο με τη νίκη επί του Άρη. «Σε αυτό βοηθάτε κι εσείς λίγο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει γκρίνια. Πριν από τρεις μέρες είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους στόχους που έχουμε. Όλες οι ομάδες παλεύουν για το Πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι οι ομάδες περνάνε κρίσεις λόγω ενός αποτελέσματος. Έχουν τεράστια σημασία τα παιχνίδια γιατί έχουν μείνει μόλις επτά. Λογικά αυξάνεται η πίεση αλλά είμαστε εδώ γιατί έχουμε μια σταθερότητα σαν ομάδα σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της χρονιάς. Υπάρχουν στιγμές και μέρες που δεν θα πάρεις αποτέλεσμα και άλλες θα το πετύχεις. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον και η λέξη κρίση νομίζω ότι δεν ταιριάζει στην κάθε ομάδα που συμμετέχει στα play-offs».

Ρωτήθηκε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο οποίος γινόταν παράλληλα της συνέντευξης Τύπου και ξεκαθάρισε ότι… «Εμείς δεν ζούμε από τα αποτελέσματα των άλλων και ούτε θα το κάνουμε. Θα στηριχθούμε στον εαυτό μας και στα δικά μας αποτελέσματα και όπου μας βγάλει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα