Μασούρας στο Gazzetta: «Ολοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, όταν χαλαρώνεις μπορεί να συμβεί αυτό...»

οφη

bet365

Για το αποτέλεσμα, τον Παναγιώτη Ρέτσο αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο Gazzetta ο Γιώργος Μασούρας μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη (2-2).

Θα μπορούσε να φτάσει στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας όμως το 2-0 δεν έδειξε αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να επικρατήσει του Άρη και στο τελευταίο 20λεπτό, είδε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανατρέπει το σκορ σε 2-2.

Ο Γιώργος Μασούρας πήρε τη θέση του τραυματία Σέρτζι Κανός, έπαιξε ως φορ για σχεδόν 20 λεπτά και προσπάθησε με τη σειρά του να αποτρέψει την απώλεια βαθμών, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Έλληνας εξτρέμ μίλησε στο Gazzetta και στάθηκε στο αποτέλεσμα και στον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναγιώτη Ρέτσο μετά τις έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε του ματς από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

- Ποια είναι η δική σου εξήγηση για το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη;

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι 90 λεπτά και δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ να αγωνιζόμαστε. Ο καθένας έχει μερίδιο ευθύνης, ήμασταν πιο χαλαροί, δεν πηγαίναμε τόσο δυνατά στις μονομαχίες, αφήναμε τον αντίπαλο να πάρει ψυχολογία και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν είσαι χαλαρός, γίνεται κάτι τέτοιο».

- Για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλάζει κάτι για εσάς το αποτέλεσμα με τον Άρη;

«Δεν αλλάζει κάτι για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και πριν το παιχνίδι με τον Άρη, ξέραμε ότι το ντέρμπι της Τετάρτης (05/03) πρέπει να το νικήσουμε και είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας προς το πρωτάθλημα».

- Έπαιξε ως φορ από το 70' και μετά. Το γνώριζες ότι θα αγωνιστείς εκεί;

«Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν διάφορες στιγμές, στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσεις έναν ποδοσφαιριστή σε κάποια διαφορετική θέση. Θεωρήσαμε ότι μπορέσαμε να αγωνιστούμε καλύτερα έτσι εκείνη τη στιγμή και να πιέσουμε περισσότερο και για αυτό ο προπονητής με έβαλε φορ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν μας βάλουν σε κάποια θέση θέλουμε να δώσουμε το 100% όπως και έκανα και εγώ και οι συμπαίκτες μου».

- Ο Ρέτσος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Τι του είπες εσύ και οι άλλοι Έλληνες παίκτες της ομάδας;

«Γνωρίζουμε πώς δεν υπάρχει αντίδοτο σε κάτι τέτοιο. Είναι στεναχώρια και πίκρα για έναν ποδοσφαιριστή, τα ξέρει και ο ίδιος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχει περισσότερες πίκρες και κάποιες αναλαμπές χαράς και αυτό ουσιαστικά του... υπενθυμίσαμε και εμείς μετά το ματς. Συνεχίζει να αγωνίζεται όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές για τον κοινό στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

- Για τον κόσμο και τη στήριξή του...

«Είμαστε 100% ευγνώμονες σε αυτόν τον κόσμο. Είναι από την αρχή της σεζόν δίπλα μας με αρκετά στραπάτσα. Είναι πάντα εκεί, μας στηρίζει, φωνάζει από το 1' μέχρι το 90' παρά την εξέλιξη ενός ματς. Είναι δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα να γίνει κάτι τέτοιο και ειλικρινά βγάζω το καπέλο στον κόσμο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα