Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (01/04) στο Gazzetta

Newsroom
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα από το Gazzetta

bet365

Το 13-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, η επιστροφή στη δράση στη Stoiximan Super League και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πρωταγωνιστούν στα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«13-0 στον Ολυμπιακό με δίδυμο φωτιά»

Sport Day: 13-0, ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας αναφερόμενος στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Η μπαγκέτα στον Κώστα Φορτούνη με τον Μίτσελ να τον εγκωμιάζει για ακόμα μία φορά. Επιβεβαίωση οικονομικής σταθερότητας στον Παναθηναϊκό. Ξεγύμνωμα Μπαλτάκου-Μπένετ και για πλήρη δικαίωση Μαρινάκη και Ολυμπιακού κάνει λόγο η εφημερίδα.

Live Sport: Τον... γλεντάει, ο τίτλος για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στη Euroleague. ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι για τη νίκη στο βόλεϊ επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Σύνθημα Αραούχο για νίκη στην Τούμπα, τα δύο διλήμματα του Γιοβάνοβιτς, χάνει Αρη και ΠΑΟΚ ο Χάμες.

Φως των Σπορ: Δίδυμο φωτιά και 13-0. Πράγματα και θαύματα από Μπλακ και Γουόκαπ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 81-73. Ξαναβγαίνει μπροστά ο Φορτούνης, τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πότε; Ποτέ! Αυτός είναι ο τίτλος για το 81-73 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Ψηφίζει Θρύλο ο Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε ότι ταιριάζει απόλυτα με τον Ολυμπιακό και πως έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Αθλητικά Πρωτοσέλιδα: Το πλάνο της ΑΕ για Τούμπα κι η δίψα στον ΠΑΟΚ για νίκη

Αθλητική Ώρα των Σπορ: Το πλάνο της ΑΕΚ για το «2», το μήνυμα του Αλμέιδα: «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου». Κατάσκοπος της Βόλφσμπουργκ και όχι μόνο στην Τούμπα με επίκεντρο τον Λιβάι Γκαρσία. Γίνεται ξανά κιτρινόμαυρος ο Βόλος την ερχόμενη Τετάρτη. Τελικός τετράδας απόψε για τη βασίλισσα απόψε (19.15, ΕΡΤ3) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!

Metrosport: Αλμα με εξάποντο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μηδενίσει τη διαφορά από την ΑΕΚ για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τη θέση που οδηγεί στο Champions League. «Θα φύγουμε από το γήπεδο νικητές», η συζήτηση στα αποδυτήρια. ΚΛειστά χαρτιά Τερζή για την 11άδα ενόψει Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα