ΑΕΚ: Μέσα Βίντα και Γκατσίνοβιτς για ΠΑΟΚ, το Σάββατο κρίνεται του Μουκουντί

ΑΕΚ: Μέσα Βίντα και Γκατσίνοβιτς για ΠΑΟΚ, το Σάββατο κρίνεται του Μουκουντί

Δημήτρης Βέργος
Βίντα και Γκατσίνοβιτς

bet365

Οι Ντομαγκόι Βίντα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και τίθενται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς στην Τούμπα. Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου κρίνεται για τον Μουκουντί.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το διπλό για να δηλώσει παρούσα με εμφατικό τρόπο στη μάχη του τίτλου. Και ο Αλμέιδα μετά τον Λιβάι Γκαρσία που από χθες προπονείται κανονικά, είχε ακόμα δύο καλές ειδήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα.

Τόσο ο Ντομαγκόι Βίντα που είχε επιστρέψει με μια κάκωση από την Εθνική Κροατίας, όσο και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που είχε ένα μυϊκό πρόβλημα και ήταν αμφίβολος επίσης, προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και θα είναι στην αποστολή.

Αντίθετα, στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου πριν την αναχώρηση στη Θεσσαλονίκη θα κριθεί η συμμετοχή του Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Παρασκευή πραγματοποιώντας ατομικό. Ο Καμερουνέζος στόπερ θα δοκιμάσει και στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του.

Όσο για τον Τομ Φαν Βέερτ, ο Ολλανδός φορ έβγαλε μέρος του προγράμματος μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί και αν μπει το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς τότε ενδεχομένως να ταξιδέψει με την αποστολή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα