ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες παρακολούθησε την προπόνηση της Πορτογαλίας Κ21

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες παρακολούθησε την προπόνηση της Πορτογαλίας Κ21

Newsroom
οσφπ

bet365

Στην Πορτογαλία ταξίδεψε ο Μπρούνο Άλβες της ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της Πορτογαλίας Κ21.

Με ανάρτησή του, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, έκανε γνωστό πώς βρέθηκε στην Πορτογαλία, προκειμένου να δει από κοντά την προπόνηση της εθνικής ομάδας Κ21.

Ο ίδιος ανέφερε στο post του, παρέα με τον προπονητή Ρούι Ζορζ: «Ευχαριστώ τον κ. Ρουί Ζορζ, προπονητή της Πορτογαλίας Κ21, τον κ. Πέδρο Παουλέτα και τον κύριο Φερνάντο Μπρασάρντ και τον αγαπητό φίλο και συμπαίκτη μου Ρομέου Αλμέιδα για το ενδιαφέρον που έδειξαν να μοιραστούν τη γνώση και την εξαιρετική επικοινωνία. Πραγματικά πολλά πράγματα μας φέρνουν πιο κοντά σε αξίες και στο ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψω σύντομα για να κάνω σκάουτινγκ στον αγώνα Πορτογαλία-Νορβηγία (Κ21) εκπροσωπώντας την ομάδα μου την ΑΕΚ. Ευχαριστώ πάντα την Πορτογαλία για όλες τις ευκαιρίες που μου δίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα