Αλαφούζος: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές, όχι τύπου Νταμπάνοβιτς»

Αλαφούζος: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές, όχι τύπου Νταμπάνοβιτς»

O Γιάννης Αλαφούζος

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε τοπ επιλογές στα play-offs ενώ παράλληλα ήταν θετικός στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών μόνο αν η απόδοσή τους θα κριθεί δίκαια και οποιοδήποτε σοβαρό λάθος θα φέρει την παραδειγματική τους τιμωρία.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των διοικητικών ηγετών του big-4 με την ΕΠΟ οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να συμβάλλει σε έναν πολιτισμένο διάλογο. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ζήτησε τον ορισμό των καλύτερων δυνατών διαιτητών από εδώ και στο εξής, ζητώντας να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Νταμπάνοβιτς.

Παράλληλα ήταν θετικός στον ορισμό Ελλήνων ρέφερι, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θα πρέπει να κρίνονται αυστηρά και να τιμωρούνται σε περίπτωση σοβαρών λαθών.

«Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Επικοινώνησα με την UEFA και μου είπαν πως είναι αδύνατο να έρχονται elite διαιτητές. Εμείς θέλουμε πολύ καλούς διαιτητές από το εξωτερικό αλλά ξαναλέω πως δεν είμαστε αρνητικοί με τον ορισμό Ελλήνων, με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους. Και για εκείνους και για αυτούς που τους ορίζουν.» είπε μεταξύ άλλων στη τοποθέτησή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα