Ολυμπιακός: Επιβραβεύει οικονομικά τον Πασχαλάκη για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του

Ολυμπιακός: Επιβραβεύει οικονομικά τον Πασχαλάκη για τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του

Ο Πασχαλάκης

bet365

Ο διεθνής γκολκίπερ, Αλεξάνδρος Πασχαλάκης, είναι... δεμένος με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και το ζητούμενο είναι πια το πόσο ψηλά θα πάει η οικονομική του επιβράβευση από τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του έχει μεριμνήσει ώστε ο Πασχαλάκης να είναι... δεμένος με την ομάδα με συμβόλαιο έως το 2024. Το θέμα όμως για τον έμπειρο πορτιέρε - που παραμένει εν ενεργεία διεθνής παρότι δεν είναι πρώτος στην ιεραρχία των γκολκίπερ καθώς υπάρχει ο Βλαχοδήμος - με τις εμφανίσεις του έχει να κάνει με την ξεκάθαρη πρόθεση / διάθεση του Ολυμπιακού να τον επιβραβεύσει έξτρα στο οικονομικό σκέλος.

Το συμβόλαιο που είχε κλείσει ο Superman - όπως είναι το προσωνύμιο του Πασχαλάκη - ήταν για ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τις 500.000 ευρώ. Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει με τους Πειραιώτες να θέλουν έτσι να δείξουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του. Να επιθυμούν να του δείξουν εμπράκτως το πόσο θεωρούν ότι έχει συμβάλλει στο να έρθουν πιο καλά αποτελέσματα στην ομάδα αλλά να μειωθεί για τα καλά το -12 από την κορυφή που υπήρχε.

Ο Πασχαλάκης έχει 21 παιχνίδια φέτος στον σύλλογο. Έχει βοηθήσει για τα καλά στη βελτίωση της αμυντικής εικόνας του Ολυμπιακού και έχει κρατήσει το μηδέν σε αρκετούς αγώνες. Φυσικά με αυτόν κάτω από τα γκολπόστ του ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ντέρμπι. Δεν είναι άλλωστε λίγοι που θεωρούν πως εάν δεν είχε κλείσει τον Σεπτέμβριο αλλά νωρίτερα τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ πιο καλά εντός των συνόρων για τους Ερυθρόλευκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα