Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος και για τον Άρη ο Εμβιλά αλλά όχι ο Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Εμβιλά

bet365

Ο έμπειρος χαφ Γιαν Εμβιλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα είναι σε θέση να προλάβει το Ολυμπιακός - Άρης της 2ας Απριλίου. Δεν προκύπτει ανησυχία για Ρέαμπτσιουκ.

Ο Γάλλος πολύπειρος μέσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε απόλυτα κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς. Από τη στιγμή που δεν έχει κάνει καμία φουλ προπόνηση έως και σήμερα παραμένει αμφίβολος - ίσως και εξαιρετικά αμφίβολος - και για το Ολυμπιακός - Άρης στις 2 Απριλίου. Για το πρώτο ματς μετά την επιστροφή των συλλόγων από τη διακοπή ελέω των Εθνικών ομάδων.

Ο Γιαν Εμβιλά έχει ήδη χάσει παιχνίδια της Stoiximan Super League 1 όπως με Λεβαδειακό και ΑΕΚ. Είχε χτυπήσει στο πόδι στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Φέτος ο Εμβιλά έχει 35 ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών με 2 ασίστ. Στα πλάνα του Μίτσελ είναι ο Νο1 χαφ του στη θέση του εξαριού. Εάν δεν είναι βέβαια ΟΚ ούτε με τον Άρη θα παίξει ξανά ο Σαμασέκου.

Σε άλλα αγωνιστικά ζητήματα σοβαρά προβλήματα - κατά τα λοιπά - δεν έχει ο Μίτσελ που προφανώς θα περιμένει πίσω τους διεθνείς για να σιγουρευτεί πως όλα θα είναι καλά. Όσο για τον Ρέαμπτσιουκ δεν προκύπτει κάποια ανησυχία για την κατάστασή του καθώς δεν ενσωματώθηκε στην Εθνική Μολδαβίας μένοντας πίσω ενώ ο Παπέ Σισέ έχει ζητήσει και έχει πάρει άδεια για να βρεθεί στη χώρα του, τη Σενεγάλη, για ένα προσωπικό του θέμα.

Τώρα ως προς την 11άδα με τον Άρη προφανώς και είναι πολύ νωρίς. Όμως υπάρχει ήδη μία αίσθηση πως κάποιες διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν από πλευράς Μίτσελ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα