Άρης: Κατέθεσε προσφυγή ο Μήτρογλου, ζητά ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών

Άρης: Κατέθεσε προσφυγή ο Μήτρογλου, ζητά ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών

Newsroom
Άρης: Κατέθεσε προσφυγή ο Μήτρογλου, ζητά ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου κατέθεσε προσφυγή κατά του Άρη, λόγω καθυστερημένης καταβολής μίας δόσης του διακανονισμού και ζητάει να πληρωθεί άμεσα το σύνολο του υπολειπόμενου ποσού και σε περίπτωση που δεν γίνει να υπάρξει ανάκληση δελτίων και κυρίως να ληφθεί υπόψη στην αδειοδότηση της εταιρίας.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που αγωνίζεται πλέον στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γερμανίας και την Ρόιρτ, κατέθεσε προσφυγή κατά του Άρη, επειδή οι «κίτρινοι» καθυστέρησαν να καταβάλουν μία δόση από την συμφωνία που υπάρχει για τα οφειλόμενα του ποδοσφαιριστή. Η δόση αυτή θα έπρεπε να είχε καταβληθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου και από τη στιγμή που δεν υπήρξε καταβολή, ο 35χρονος Έλληνας επιθετικός αποφάσισε να κάνει προσφυγή ζητώντας την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών του Άρη καθώς επίσης και να ληφθεί το ζήτημα στην αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την πλευρά του Μήτρογλου να ζητά - στην αίτησή της - την άμεση καταβολή του υπολειπόμενου ποσού (σ. σ. περίπου 350.000 ευρώ) και την ΠΑΕ Άρης στη δική της ανταίτηση να προτείνει τον διακανονισμό του ίδιου ποσού σε δέκα ισόποσες δόσεις. Επί τούτου καλείται να αποφασίσει το συγκεκριμένο όργανο της Ομοσπονδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα