Μήτρογλου: Σταματά το ποδόσφαιρο και θα παίζει για... χόμπι του στην ερασιτεχνική γερμανική Ρόιρτ

Newsroom
Μήτρογλου: Σταματά το ποδόσφαιρο και θα παίζει για... χόμπι του στην ερασιτεχνική γερμανική Ρόιρτ

bet365

Ο 34χρονος Μήτρογλου εντάχθηκε σε ερασιτεχνική γερμανική ομάδα αλλά ουσιαστικά έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Μήτρογλου με τη σπουδαία καριέρα πίσω του έχει αφήσει πια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μετά από μία καριέρα με Ολυμπιακό και ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ, η Γαλατά και η Αϊντχόφεν αλλά και μετά από μεταγραφή εκατομμυρίων που είχε κάνει στη Premier μετά τον Άρη δεν είχε άλλη ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Μητρογκόλ έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα κάνει το χόμπι του παίζοντας στη γερμανική ερασιτεχνική ομάδα Rheurdt-Schaephuysen που δεν θα πηγαίνει καθόλου καλά στην περιφερειακή / τοπική κατηγορία Kreisliga A Moers (για την ακρίβεια είναι ουραγός). Όπως ξεκαθαρίστηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου ο Μήτρογλου είναι φίλος με στελέχη του και έτσι αποφάσισε να κρατιέται σε φόρμα βοηθώντας τον έτσι αγωνιστικά. Θα είναι σαν να κάνει το χόμπι του δηλαδή.

Εκτός από τους τίτλους του ο Μήτρογλου έχει 186 ματς στον Ολυμπιακό με 82 γκολ και 20 ασίστ και στη Μπενφίκα 88 ματς με 52 γκολ και 10 ασίστ (στην Πορτογαλία είχε το προσωνύμιο Mitrogolo).

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα