Παναθηναϊκός: Μία θέση ανοιχτή για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Παναθηναϊκός: Μία θέση ανοιχτή για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσέριν και Μπερνάρντ

bet365

Τσέριν, Μπερνάρντ και Κλεϊνχέισλερ είναι οι τρεις υποψήφιοι για να καλύψουν τη μία θέση στη τριάδα των χαφ που «παίζεται» ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια(19.3, 21:30) για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +2 από την δεύτερη ΑΕΚ και με ένα «διπλό» στην Opap Arena θα πραγματοποιήσουν ένα άλμα πρωτιάς, ξεφεύγοντας στο +5 και υπό αυτό το πρίσμα εργάζονται καθημερινά στο Κορωπί.

Στη προπόνηση της Παρασκευής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Άντρατζ Σπόραρ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης που δεν είχε ιδιαίτερη ένταση και το Σάββατο ο Σλοβένος επιθετικός αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την «Ένωση».

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα φαίνεται πως μόνο μια θέση παραμένει «ανοιχτή» και αφορά τη τριάδα στη μεσαία γραμμή. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν εξάρι, Κουρμπέλης το ένα οκτάρι στη μεσαία γραμμή και την έτερη θέση του εσωτερικού μέσου στο 4-3-3 την διεκδικούν οι Άνταμ Τσέριν, Μπερνάρντ και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Ο διεθνής Σλοβένος χαφ προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία ενώ ο Βραζιλιάνος περισσότερη δημιουργικότητα στον άξονα. Ο «Μπένι» έβγαλε το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας χωρίς την παραμικρή ενόχληση και «χτυπά» την πόρτα της ενδεκάδας, έχοντας ξεπεράσει το θέμα που είχε στο νεφρό. Αουτσάιντερ είναι ο Κλεϊνχέισλερ.

Στα «φτερά» οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Σεμπαστιάν Παλάσιος δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα και σέντερ φορ θα ξεκινήσει ο Ιωαννίδης, μετά το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε στο Περιστέρι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα