Εθνική Σλοβενίας: Κλήθηκαν οι «πράσινοι» Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, έκπληξη με Κούρτιτς

Σωτήρης Μυκονίου
Εθνική Σλοβενίας: Κλήθηκαν οι «πράσινοι» Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ, έκπληξη με Κούρτιτς

bet365

Στις κλήσεις της εθνικής Σλοβενίας βρέθηκαν οι Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ του Παναθηναϊκού, αλλά και ο χωρίς αγώνα από τα τέλη Οκτωβρίου, Κούρτιτς του ΠΑΟΚ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ γνωστοποίησε τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Euro, που θα δώσει στα τέλη Μαρτίου με Καζακστάν εκτός έδρας (23/03-17:00) και Άγιο Μαρίνο εντός (26/03-19:00).

Σ' αυτές δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού οι Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ αποτελούν βασικά μέλη της ομάδας. Έκπληξη προκλήθηκε με την κλήση του Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ, αφού έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι του «δικεφάλου του βορρά» από τα τέλη Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως ο Σλοβένος μέσος των «ασπρόμαυρων» προπονείται ατομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα