Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ, αμφίβολοι για την πρεμιέρα οι Σπόραρ και Σάρλια

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ, αμφίβολοι για την πρεμιέρα οι Σπόραρ και Σάρλια

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ, αμφίβολοι για την πρεμιέρα οι Σπόραρ και Σάρλια

bet365

Ο Μπερνάρντ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, εκτός έμειναν οι Σπόραρ και Σάρλια, που έκαναν θεραπεία και είναι αμφίβολοι για την πρεμιέρα.

Μετά από 11 μέρες απουσίας, ο Μπερνάρντ επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 1η αγωνιστική των Play-offs της Superleague, που θα γίνει το προσεχές διήμερο (18-19 Μαρτίου).

Ερωτηματικό υπάρχει ακόμα με τις περιπτώσεις των Σπόραρ και Σάρλια. Ο Σλοβένος επιθετικός, που έμεινε εκτός τελευταία στιγμή από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων, έχει υποστεί διάταση στον δεξιό προσαγωγό, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ο Κροάτης στόπερ από την άλλη, που αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο. Οι κατάσταση των δύο θα εκτιμάται μέρα με την μέρα αναφορικά με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα