Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης με λιγότερα λεπτά απ' όλους έχει τις περισσότερες ασίστ στην ομάδα του! (vid)

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης με λιγότερα λεπτά απ' όλους έχει τις περισσότερες ασίστ στην ομάδα του! (vid)

Κώστας Φορτούνης

bet365

Ο Φορτούνης έχοντας συμμετοχή στα 2 από τα 3 γκολ με την ΑΕΚ στην Opap Arena έφτασε τις 6 ασίστ σε μόνο 811 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος στο Πρωτάθλημα!

Ο έμπειρος και Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν... απλά πολύ καλός στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός με το 1-3 για την ομάδα του στην Opap Arena. Ο Φορτούνης είχε ασίστ στο 0-2 του Μπακαμπού αλλά και συμμετοχή στη δημιουργία της φάσης του 0-3 με τον Κανός.

Ο 30χρονος Κώστας Φορτούνης παρότι σε σχέση με τους άλλους παίκτες με τις περισσότερες ασίστ στην ομάδα του Ολυμπιακού έχει τον πιο μικρό χρόνο είναι πρώτος στη σχετική λίστα για την ομάδα του! Αναλογιστείτε πως ο Φορτούνης έχει 6 ασίστ σε 15 αγώνες και 811 λεπτά ενώ οι Χάμες και Αραμπί που έχουν 5 ασίστ έχουν από 1.322 και 927 λεπτά αντίστοιχα στη Stoiximan Super League 1. Η διαφορά δηλαδή είναι σημαντική ειδικά σε σχέση με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ.

Ο Κώστας Φορτούνης - που επέστρεψε δυναμικά στις κλήσεις της Εθνικής μετά από καιρό - έχει και 3 γκολ φέτος στη Λίγκα. Το θέμα όμως είναι πως παρότι ο χρόνος του δεν είναι ο ανάλογος και το τελευταίο διάστημα καθιερώνεται ξανά ως βασικός είναι ο τοπ δημιουργός του Ολυμπιακού. Επίσης παρατηρείται πως αποδίδει πολύ πιο καλά όταν παίζει μόνος του στην 11άδα και όχι μαζί με τον Χάμες διότι σε αυτήν την περίπτωση πηγαίνει στην κλασική του θέση, αυτή του δεκαριού ή λειτουργεί ακόμα και ως οκτάρι και όχι ως εξτρέμ.

Ο ίδιος ο Μίτσελ πάντως στις 28 Φλεβάρη σε ερώτηση για τη διαθεσιμότητα του Χάμες είχε επαινέσει ξανά τον Φορτούνη λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μέσα στην αποστολή (ο Χάμες). Αν δεν είναι όμως ο Χάμες, έχουμε έναν μεγάλο Φορτούνη».

Οι παίκτες με τις τοπ ασίστ στον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα

  • Φορτούνης: 6 ασίστ σε 15 αγώνες και 811 λεπτά
  • Χάμες: 5 ασίστ σε 17 αγώνες και 1.322 λεπτά
  • Αραμπί: 5 ασίστ σε 25 αγώνες και 927 λεπτά
  • Ινμπόμ Χουάνγκ: 4 ασίστ σε 24 αγώνες και 2.173 λεπτά
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα