Μπράντον Τόμας: «Δουλειά μου είναι να βάζω την μπάλα στα δίχτυα»

Μπράντον Τόμας: «Δουλειά μου είναι να βάζω την μπάλα στα δίχτυα»

Μπράντον Τόμας: «Δουλειά μου είναι να βάζω την μπάλα στα δίχτυα»

bet365

Ο Μπράντον Τόμας συνεχίζει να έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και παράλληλα συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα ελληνικά του στη διάρκεια των δηλώσεων του!

Το γκολ του Μπράντον Τόμας χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα πολύτιμο τρίποντο (0-1) στο «Πανθεσσαλικό» απέναντι στον Βόλο και ο Ισπανός επιθετικός, που έφτασε τα εννιά γκολ (τέσσερα στο πρωτάθλημα, πέντε στο κύπελλο) δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του και το γεγονός πως είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ολιβέιρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας, αν σκοράρω για να βοηθώ την ομάδα είμαι χαρούμενος. Είτε παίζω εγώ, είτε ο Ολιβέιρα στην επίθεση, η δουλειά μας είναι να βάζουμε γκολ. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας που ήρθε να δει το παιχνίδι, νιώθω όμορφα που θα φύγουν χαρούμενοι από εδώ».

Για τον πανηγυρισμό του: «Για έναν φίλο του από την Ισπανία που είπε ότι ποτέ δεν του αφιερώνω γκολ, σήμερα ήταν γι’ αυτόν».

Για το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έχασε λίγο το μυαλό της: «Ξέρουμε πως ο Βόλος είναι καλή ομάδα, θα παίξει και στα play-off. Ξέραμε ότι πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε το σκορ υπέρ μας, ο Βόλος έπρεπε να ψάξει ένα γκολ. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε σωστά το σκορ και πήραμε μία σπουδαία νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα