Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμαστε την πρώτη θέση μετά από όλη την χρονιά»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμαστε την πρώτη θέση μετά από όλη την χρονιά»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε πως οι «πράσινοι» είναι δικαίως στην κορυφή μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μετά την προσπάθειά τους όλη την χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (1-3), ολοκλήρωσε στην κορυφή την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δε σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα».

Για το σημερινό παιχνίδι και αρχικά τι δεν του άρεσε: «Μετά τη διακοπή δε μου άρεσε ο ρυθμός μας».

Για το τι του άρεσε: «Μου άρεσε πολύ στην επανάληψη που αγωνιστήκαμε καλά σε σχέση με το πρώτο μέρος και ειδικά στο ξεκίνημα».

Για τα playoffs: «Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είχαμε δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε, η θέση που είμαστε τώρα μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για κάτι μετά από πολλά χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα