Ολυμπιακός: Το πλάνο Μίτσελ για το ματς που έχει την ευκαιρία να μείνει «ζωντανός» για την πρώτη θέση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μίτσελ για το ματς που έχει την ευκαιρία να μείνει «ζωντανός» για την πρώτη θέση

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει κυρίως μία συγκεκριμένη 11άδα για τη μεγάλη αγωνιστική... μάχη με την ΑΕΚ στην Opap Arena το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός έχει μία - μάλλον - τελευταία ευκαιρία να παραμείνει σε κοντινή απόσταση με την κορυφή και αυτή του προσφέρεται στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός της Κυριακής στην Opap Arena (26η και τελευταία αγωνιστική για τη Stoiximan Super League 1). Σε αυτή τη φάση οι Ερυθρόλευκοι των 53 βαθμών είναι στο -6 από την πρώτη ΑΕΚ που έχει 59 πόντους.

Ο Μίτσελ έχει εδώ και μέρες ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του που δείχνει το επικρατέστερο. Πάντα υπάρχει πιθανότητα έκπληξης αλλά το 4-2-3-1 δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο αναφορικά με το 4-3-3.

Η 11άδα που εξακολουθεί να είναι η πλέον πιθανή είναι με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας τους Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Ντόι και Ροντινέι, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει από τον Ραμόν.

Το εξάρι ο Σαμασέκου, οκτάρι ο Ινμπόμ Χουάνγκ και μπροστά τους ο Φορτούνης. Οι Μασούρας και Μπιέλ τα 2 φαβορί για τα 2 άκρα και φορ ο Μπακαμπού. Οι Ραμόν και Κανός διεκδικούν κυρίως θέση στη βασική 11άδα ενώ ο Χάμες είναι αουτσάιντερ για βασικός.

Άρα η πιο πιθανή 11άδα θα έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Ντόι και Ροντινέι - Σαμασέκου και Ινμπόμ Χουάνγκ - Μασούρας, Μπιέλ και Φορτούνης - Μπακαμπού. Το τεχνικό επιτελείο δεν έχει δώσει μόνο έμφαση στην καλή τακτική και τη ψυχολογία αλλά και στις στατικές φάσεις τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Οι 23 εκλεκτοί του Μίτσελ είναι οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα