ΑΕΚ: Αρνητικός και πάλι ο Ατρόμητος για εισιτήρια στους οπαδούς της Ενωσης

Newsroom
ΑΕΚ: Αρνητικός και πάλι ο Ατρόμητος για εισιτήρια στους οπαδούς της Ενωσης

bet365

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι η Ένωση αιτήθηκε ξανά να πάρει εισιτήρια για το ματς αλλά ο Ατρόμητος δεν άλλαξε στάση.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξεκίνησε, όπως είναι γνωστό άλλωστε μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ το ματς θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη (08/03), έτσι δεν υπήρχε ώρα χαλάρωσης για τους "κιτρινόμαυρους". Για τον λόγο αυτό άλλωστε με την επιστροφή της αποστολής της Ενωσης από την Κρήτη το πρωί, είχε προπόνηση το πρόγραμμα απ' ευθείας στα Σπάτα.

Ωστόσο σήμερα ήταν προγραμματισμένη και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα. Εκεί η ΑΕΚ επανέλαβε το αίτημά της για εισιτήρια, ωστόσο και πάλι, όπως την προηγούμενη φορά που τελικά δεν έγινε ο αγώνας, ο Ατρόμητος απάντησε αρνητικά. Αυτό σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα