Τζανετόπουλος: «Θέλαμε πολύ τη νίκη και τα δώσαμε όλα»

Newsroom
Τζανετόπουλος: «Θέλαμε πολύ τη νίκη και τα δώσαμε όλα»

bet365

Στην επιστροφή στις νίκες αναφέρθηκε ο Άνταμ Τζανετόπουλος, μετά την επικράτηση με της Λαμίας κόντρα στον Άρη (2-1).

Η Λαμία κατάφερε να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς επικράτησε με 2-1 του Άρη και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε για το τρίποντο αλλά και για τη συνέχεια.

«Ευτυχήσαμε σήμερα και πήραμε τη νίκη. Ο Άρης πίεσε στο τέλος, είναι μια ποιοτική ομάδα. Η νίκη αυτή διώχνει την πίεση από τα πόδια μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μεσοβδόμαδα έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου, μετά εστιάζουμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για το αν «γυάλιζε το μάτι τους» για τη νίκη: «Τη θέλαμε πολύ και τα δώσαμε όλα. Έχει φτιάξει τον κλίμα μεταξύ μας και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Είπαμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος έτσι, μας άγχωσε λίγο ο Άρης με το 2-1, αλλά ηρεμήσαμε στο ημίχρονο και βγήκαμε με καθαρότερο κεφάλι».

Για το αν αφιερώνει κάπου τη σημερινή νίκη: «Όλα αυτά δεν έχουν σημασία (σ.σ. τα αγωνιστικά), σίγουρα η νίκη αφιερώνεται στα θύματα και στις οικογένειες τους, τέτοια περιστατικά μας θυμίζουν τι είναι σημαντικό στη ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα