Voetbalnieuws: «Η επιθυμία της Κλαμπ Μπριζ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και οι δεκάδες ''μνηστήρες''»

Newsroom
Voetbalnieuws: «Η επιθυμία της Κλαμπ Μπριζ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και οι δεκάδες ''μνηστήρες''»

bet365

Η βελγική ιστοσελίδα έκανε ένα μικρό αφιέρωμα εξηγώντας πως ο Κωνσταντέλιας μπήκε στα... κιτάπια της Κλαμπ Μπριζ, αλλά και το πόσο δύσκολη είναι μία ενδεχόμενη απόκτησή του λόγω των πολλών και μεγάλων «μνηστήρων».

Η Κλαμπ Μπριζ γνώρισε τον Γιάννη Κωνσταντέλια από τον εξάμηνο δανεισμό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα και την Εουπέν. Υπεύθυνος για την μεταγραφή αυτή ήταν ο τότε βοηθός προπονητή της ομάδας, ο Ελληνοαυστραλός Μιχάλης Βαλκάνης, που γνώριζε ήδη πως πρόκειται για το κορυφαίο ταλέντο στην Ελλάδα, το οποίο είχαν ήδη προσπαθήσει να αποκτήσουν σε μικρότερη ηλικία η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς επιτυχία. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός μέσος πραγματοποίησε 8 συμμετοχές με την Εουπέν και η εμπειρία αυτή του έκανε πολύ καλό.

Αυτή την περίοδο με την εκρηκτική σεζόν που έχει πραγματοποιήσει έχει ήδη προσελκύσει το ενδιάφερον αρκετών μεγάλων ομάδων που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κρούσεις ενώ υπάρχουν κι άλλες που απλώς τον παρακολουθούν και περιμένουν. Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γουλβς, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Μίλαν, Αταλάντα, Τορίνο, Τζένοα, Σάλτσμπουρκ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γάνδη, Αϊντχόφεν, Χρόνινγκεν, Φέγενοορντ, Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη.

Λέγεται μάλιστα πως η Άρσεναλ ήδη ετοιμάζει 11 εκατ. ευρώ ενώ οι Σάλτσμπουργκ και Μίλαν έκαναν ήδη τις πρώτες κρούσεις τους προσφέροντας αντίστοιχα 12 και 10 εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή για κάτω από 15-20 εκατ. ευρώ το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο.

Όπως, αναφέρει το ρεπορτάζ, η Κλαμπ Μπριζ φαντάζει ένα πολύ λογικό επόμενο βήμα για την καριέρα του.

Μπορεί πολλοί να τον παρομοιάζουν με τον Μέσι, όμως ο αγαπημένος του παίκτης κι εκείνος που έχει τεράστια επιρροή σε κείνον είναι ο Νεϊμάρ. Έχει μερικά παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως την ταχύτητα, την τρομερή τεχνική, την ικανότητα στις ντρίμπλες κλπ., αν κι αυτός είναι πιο πολύ δεκάρι, που μπορεί ταυτόχορνα να εξυπηρετήσει τον ρόλο του κρυφού επιθετικού παίζοντας σε μικρούς χώρους εκμεταλλευόμενος την οξυδέρκειά του. Βέβαια, ο ύψους 1,75μ. Κωνσταντέλιας έχει ακόμη να κάνει πολύ δουλειά στο κομμάτι της δύναμης και της φυσικής του κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα