Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/02) στο Gazzetta

bet365

Η επιστολή του Ολυμπιακού στον Μπένετ και την ΚΕΔ, τα του ντέρμπι των «αιωνίων» και οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από την ΚΕΔ - Θέλει να συνεχίσει το αήττητό του ο Γιοβάνοβιτς

Sport Day: «Όχι τουρίστα». Ο Ολυμπιακός, που στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο κάηκε από τον Κέλετ, με επιστολή του στην ΚΕΔ απαιτεί αυτή τη φορά από τον Μπένετ να ορίσει διαιτητή από την κατηγορία Elite της UEFA. «Αφήστε τις γελοίες δικαιολογίες, θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι αν το αποτέλεσμα καθοριστεί από διαιτητικές αποφάσεις», προειδοποιούν οι Πειραιώτες.

Live Sport: Αήττητος! Πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει να συνεχίσει το «σερί» του (2 νίκες και 3 ισοπαλίες) απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο. Εικοσιένα μήνες μετά το 1-4 της Λεωφόρου, ο Ολυμπιακός θέλει την 1η του νίκη επί του Παναθηναϊκού για να ξαναμπεί στην κούρσα τίτλου.

Φως των Σπορ:Το ντέρμπι του Χουάνγκ. Ο ρόλος του Κορέατη άσου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκριση στη Σύρο, βήμα στη Ρουμανία. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε 3-1 στη Σύρο τον Φοίνικα και πέρασε μαζί με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Μίλωνα στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Όχι άλλη «μαϊμού». Προειδοποιεί ο Ολυμπιακός τα «συστήματα» του Μπαλτάκου.Τρέλανε το ΝΒΑ ο Σάσα! Έμεινε με το στόμα ανοικτό ο Τζέι Τριάνο, βοηθός προπονητή των Κινγκς, που τον είδε στο Ηράκλειο. Προμηνύεται «καυτό» καλοκαίρι. Παροξυσμός: Πέμπτο σερί sold out στα εισιτήρια ανακοίνωσε η ΚΑΕ με Μπαρτσελόνα.

Δεν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα ο Αλμέιδα - Νίκη για την εξασφάλιση των πλέι-οφς ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Όλα ανοιχτά! Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση πως έχει ακόμα κάποια διλήμματα όσον αφορά στο σχήμα και την ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα.Τα δεδομένα για την επιστροφή των Φερνάντες και Μοχαμάντι. Ανακοίνωσε Οριόλα, έφερε και Λεμάρ.

Metrosport: Κερδίζει και «κλειδώνει». Ο Άρης με τρίποντο την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ της Superleague 1. Γερά θεμέλια! Για τίτλους έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Λουτσέσκου θα χρειαστεί απαντήσεις ετοιμότητας, μέσω του απαραίτητου rotation, από όλο το αγωνιστικό υλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα