Ίντερ: Πήγε για το μπαμ με Μουρίνιο, αλλά κατέληξε στον Κίβου

Ίντερ: Πήγε για το μπαμ με Μουρίνιο, αλλά κατέληξε στον Κίβου

Ίντερ: Πήγε για το μπαμ με Μουρίνιο, αλλά κατέληξε στον Κίβου

bet365

Μια επιστροφή που δεν έγινε ποτέ… Η Ίντερ προσπάθησε να φέρει πίσω τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως το κόστος της αποδέσμευσής του από τη Φενέρμπαχτσε «φρέναρε» το μεγάλο comeback.

Η Ίντερ, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Σεσκ Φάμπρεγας, επιχείρησαν να φέρουν πίσω τον Ζοσέ Μουρίνιο. Τον προπονητή-θρύλο που τους οδήγησε στο επικό τρεμπλ του 2010. Και για ένα μικρό διάστημα, το σενάριο έμοιαζε να παίρνει μπροστά.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα της «La Repubblica», υπήρξε επαφή , έστω και μέσω τρίτων, με τον Πορτογάλο τεχνικό, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός. Όμως, τα οικονομικά δεδομένα δεν βοήθησαν. Η ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο κρίθηκε υπερβολική. Και κάπου εκεί, το όνειρο έσβησε.

Η επιστροφή του «Special One» θα ήταν το απόλυτο restart για τους φίλους της Ίντερ. Αλλά η διοίκηση ,με μπροστάρη τον Τζουζέπε Μαρότα στράφηκε στον Κριστιάν Κίβου.

 

Ο Ρουμάνος, γνώριμος από τα παλιά, μέλος εκείνης της σπουδαίας ομάδας του 2010, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα. Από τις μικρές ομάδες της Ίντερ, περνά τώρα στα… βαθιά. Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να «κλειδώσει» η συμφωνία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα