Μίλαν: Παρελθόν ο Πιόλι, πλησιάζει ο Φονσέκα

Μίλαν: Παρελθόν ο Πιόλι, πλησιάζει ο Φονσέκα

Μίλαν: Παρελθόν ο Πιόλι, πλησιάζει ο Φονσέκα

bet365

Όπως αναμενόταν ο Στέφανο Πιόλι αποχαιρέτησε τη Μίλαν και πλέον οι Ροσονέρι «τρέχουν» τις διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Φονσέκα.

O Στέφανο Πιόλι οριστικά αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν. Οι Ροσονέρι ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, όμως το κλαμπ αποφάσισε πως ο «κύκλος» έχει κλείσει.

Πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του 58χρονου κόουτς είναι ο Πάουλο Φονσέκα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, απομένουν λεπτομέρεις για την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών. Ο Πορτογάλος τεχνικός την προηγούμενη διετία ήταν στη Λιλ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ρόμα, Σαχτάρ, Μπράγκα, Πάκος Φερέιρα και Πόρτο. Στο παλμαρέ του έχει τρία πρωταθλήμα, ισάριθμα κύπελλα και ένα Super Cup Ουκρανίας με τη Σαχτάρ, ένα Super Cup με την Πόρτο και ένα κύπελλο με την Μπράγκα.

Ο Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στη Μίλαν από το 2019 και τη σεζόν 2021-22 την οδήγησε στο πρωτάθλημα μετά από μια δεκαετία. Την τρέχουσα σεζόν είχε απολογισμό με τους Ροσονέρι 28 νίκες, 10 ισοπαλίες, 13 ήττες και για τέταρτη διαδοχική χρονιά έβγαλε τους Μιλανέζους στο Champions League. Με βάση τα δημοσιεύματα ο 58χρονος τεχνικός βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Νάπολι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παρτενοπέι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα