Αταλάντα - Ρόμα 2-1: Αγκαλιά με το Champions League

Newsroom
Αταλάντα

bet365

Με κεκτημένη ταχύτητα η Αταλάντα, επικράτησε 2-1 της Ρόμα εντός έδρας και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο Champions League.

H Aταλάντα με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή της στον τελικό του Εuropa League, πέρασε και το εμπόδιο της Ρόμα (2-1) και βρέθηκε πιο κοντά στην κατάκτηση της 5ης θέσης και στο Champions League.

Ειδικότερα, βρέθηκε στο +3 από τους Τζαλορόσι, αλλά και με ματς λιγότερο. Οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν βάσεις νίκης στο πρώτο 20λεπτο. Στο 18′ με τελείωμα του Ντε Κετελάρε εντός περιοχής η Αταλάντα άνοιξε το σκορ και στο 20΄ από ασίστ του Κουπμάινερς, ο Ντε Κετελάρε διαμόρφωσε το 2-0.

Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, μάλιστα, θα μπορούσε να ανεβάσει το σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού είχε δύο δοκάρια με Ντε Κετελάρε και Κουπμάινερς. Η Ρόμα στο 64′ πήρε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντε Ρουν στον Αμπραχαμ και ο Πελεγκρίνι διαμόρφωσε το 2-1, μιας και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα