Ουντινέζε - Ρόμα: Κατέρρευσε στο χορτάρι ο Εντικά, διακοπή στο ματς! (vid)

Newsroom
ndicka1111
Διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Ρόμα, καθώς ο Έβαν Εντικά κατέρρευσε στο γρασίδι, «παγώνοντας» άπαντες στο «Φριούλι». Ευτυχώς αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας τις αισθήσεις του ο στόπερ των Τζαλορόσι.

Τρόμος και παγωμάρα στο «Φριούλι»! Ουντινέζε και Ρόμα «μάχονταν» στο χορτάρι, όταν το ποδόσφαιρο έπαψε να έχει σημασία. Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ο Έβαν Εντικά, αφού έπιασε στο στήθος του, κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο και έσπειρε τον φόβο σε συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς.

Ο ρέφερι γρήγορα έκανε νόημα στα ιατρικά επιτελεία να μπουν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 24χρονο Γάλλο. Ο Εντικά αποχώρησε εν τέλει από το γήπεδο με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του, μετά από περίπου δέκα λεπτά διακοπής και φροντίδας από τους γιατρούς. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έσπευσε στα αποδυτήρια αμέσως για να τσεκάρει την κατάσταση του παίκτη του και στη συνέχεια ενημέρωσε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί την Κυριακή (14/04) και οι δύο ομάδες θα παίξουν τα τελευταία του λεπτά σε νέα ημερομηνία με το ίδιο σκορ (1-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα