Νάπολι - Τορίνο 1-1: Επιστροφή στις... γκέλες

Νάπολι - Τορίνο 1-1: Επιστροφή στις... γκέλες

Newsroom
Νάπολι

bet365

Η Νάπολι δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός με την Τορίνο κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πεντάδα.

Μπορεί το σερί των δυο νικών να γέμισε αυτοπεποίθηση τους Ναπολιτάνους, ωστόσο κόντρα στην Τορίνο δεν μπόρεσαν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών. Οι γηπεδούχοι... προσγειώθηκαν στις μέτριες εμφανίσεις, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τορίνο εντός έδρας κι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πεντάδα της Serie A. To μυαλό ήταν στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα (1-1), κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι.

Kακό το α' μέρος και χωρίς γκολ, με τη Νάπολι να απειλεί στο 14' και στο 43' με τον Κβαρατσχέλια, ενώ η Τορίνο είχε μια καλή στιγμή στο 28' με τον Ζαπάτα. Στο 61′ οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καβαρατσχέλια, ωστόσο στο 64′ ήρθε η ισοφάριση των Τορινέζων με το ανάποδο ψαλίδι του Σανάμπρια. Στις καθυστερήσεις, ο Κβαρατσχέλια είχε τρομερή έμπνευση, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα