Ο Πάπου Γκόμες έμαθε ότι είναι θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ την ημέρα του τελικού του Μουντιάλ

Newsroom
gomez

bet365

Λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ έμαθε ο Πάπου Γκόμες ότι βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τον Πάπου Γκόμες. Όπως ανακοινώθηκε, ο ποδοσφαιριστής της Μόντσα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε, με αποτέλεσμα να τιμωρείται με δύο χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποσυρθεί και οριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αργεντινή, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έμαθε για τα νέα, λίγες μόλις ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής τονίζει ότι ουδέποτε πήρε κάποια απαγορευμένη ουσία με τη θέληση του. Ο Αργεντινός χαφ της Μόντσα υποστηρίζει ότι ήπιε από το σιρόπι του γιού του χωρίς να συμβουλευτεί τον γιατρό της Σεβίλλης.

Μάλιστα, ο Γκόμες φέρεται να έχει αναφέρει στους ανθρώπους του κύκλου του ότι μπορεί να δείξει μέχρι και τις αποδείξεις των φαρμάκων που είχε πάρει για τον γιο του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα