Μίλαν: Στα «ραντάρ» των Ροσονέρι ο Καμάντα της Άιντραχτ

Newsroom
Μίλαν: Στα «ραντάρ» των Ροσονέρι ο Καμάντα της Άιντραχτ

bet365

Στα υπόψιν της Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Νταϊτσί Καμάντα, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μίλαν, με τους Ροσονέρι να έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση από τη Bundesliga για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Ο λόγος για τον Νταϊτσί Καμάντα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες μέσα στο καλοκαίρι.

Εκτός βέβεια κι αν Μίλαν αποφασίσει να βάλει μπρος τις μηχανές και να τον κλείσει το συντομότερο δυνατό! Ο Ιάπωνας άλλωστε φέρεται να έχει απασχολήσει και τη Ντόρτμουντ, όμως προς το παρόν στο Μιλάνο δεν πρόκειται να βιαστούν με την περίπτωση του.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει πετάξει το μπαλάκι στη Μίλαν η οποία θα κληθεί να πάρει μια απόφαση σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα