Γιουβέντους: Εξετάζει την περίπτωση του Τούντορ, σύμφωνα με την Equipe

Γιουβέντους: Εξετάζει την περίπτωση του Τούντορ, σύμφωνα με την Equipe

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe» η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του προπονητή της Μαρσέιγ και πρώην του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το 2025, όμως μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται η παραμονή του. Τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν με τον «αστερίσκο» φυσικά πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να λάβει αποζημίωση της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι πρότινος ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε θέσει ως προτεραιότητα του τους Μπιανκονέρι, όμως το «μπάσιμο» της Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Equipe» η Βέκια Σινιόρα εξετάζει για την επόμενη ημέρα του κλαμπ την περίπτωση του Ίγκορ Τούντορ.

O Κροάτης είχε αγωνιστεί στην Γιούβε από το 1998 μέχρι το 2007, φόρεσε τη φανέλα της σε 107 παιχνίδια και σήκωσε δύο πρωταθλήματα και άλλα τόσα Super Cup Ιταλίας. Ο Τούντορ είχε δουλέψει στο κλαμπ από το Τορίνο τη σεζόν 2020-21 ως άμεσως συνεργάτης του Άντρεα Πίρλο.

Ο 45χρονος κοουτς ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τη Μαρσέιγ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τους Μασσαλούς έχει 20 νίκες στη Ligue 1, επτά ισοπαλίες, πέντε ήττες και κρατάει σταθερά την ομάδα του στη δεύτερη θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ.

Ο Τούντορ στη Serie A έχει εργαστεί σε Ουντινέζε και Βερόνα, ενώ τη σεζόν 2015-16 είχε περάσει από τη Super League για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα