Αταλάντα - Ρόμα 3-1: Την «κέρασε» τριάρα και την άφησε εκτός τετράδας (vid)

Νίκος Κικίδης
Η νίκη της Αταλάντα επί της Ρόμα

bet365

Η Αταλάντα έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί της Ρόμα, επικράτησε 3-1 στο Μπέργκαμο και κράτησε το σύνολο του Μουρίνιο εκτός της πρώτης τετράδας.

Στάση... Μπέργκαμο για τη Ρόμα! Η Αταλάντα αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο που είδε το νικηφόρο σερί του να κατακρημνίζεται στην έδρα των Μπεργκαμάσκι, οι οποίοι πήραν τη νίκη με 3-1 και άφησαν τους Ρωμαίους εκτός της πρώτης τετράδας.

Το δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πάσαλιτς στο 39΄με όμορφο τελείωμα, προτού ο Τολόι εκμεταλλευτεί μια αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και γράψει το 2-0 από πλεονεκτική θέση στο 74΄. Το γκολ του Πελεγκρίνι εννέα λεπτά αργότερα ανάκτησε τις ελπίδες των Ρωμαίων για την αποφυγή της ήττας, όμως τελικά υπολόγιζαν χωρίς τον... Ρούι Πατρίσιο.

Δευτερόλεπτα μετά τη μείωση του σκορ από τους Τζαλορόσι, ο Πορτογάλος κίπερ έκανε μυθική γκάφα, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε ανύποπτο χρόνο και δώρισε το γκολ στον Κουπμάινερς που εκτέλεσε προ κενής εστίας.

Κάπως έτσι, το 100ο ματς του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα υπογράφηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με την Αταλάντα από την άλλη να πανηγυρίζει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα που την έστειλαν στο -1 από την έκτη θέση και την Ίντερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα