Φιορεντίνα: Μετακομίζει προσωρινά από το «Αρτέμιο Φράνκι»

Φιορεντίνα: Μετακομίζει προσωρινά από το «Αρτέμιο Φράνκι»

Φιορεντίνα: Μετακομίζει προσωρινά από το «Αρτέμιο Φράνκι»

bet365

Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρτνέλα, ανακοίνωσε πως η Φιορεντίνα θα μετακομίσει από το 2024 και για δύο χρόνια από το «Αρτέμιο Φράνκι» καθώς το γήπεδο θα προχωρήσει σε ανακαίνιση.

Αλλάζει ποδοσφαιρική... στέγη για τη διετία 2024-2026 η Φιορεντίνα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα, θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Σύμφωνα με τον Ναρντέλα έχει γίνει γνωστό ήδη στο διοικητικό συμβούλιο των Βιόλα, ενώ οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο θα ξεκινήσουν άμεσα με ορίζοντα στις αρχές του 2024 οι εργασίες να εντατικοποιηθούν, πράγμα που θα κάνει τη χρήση του γηπέδου αδύνατη.

Όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η Φιορεντίνα θα μπορεί να αγωνίζεται εκεί μέχρι τις αρχές του 2024, ενώ το ανακαινισμένο γήπεδο αναμένεται να παραδοθεί έτοιμο στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2027.

Η ομάδα από τη Φλωρεντία αγωνίζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την ημέρα της ανέγερσης του το 1931, ενώ το 1990 είχε προχωρήσει σε μερική ανακαίνιση, προκειμένου να διεξαχθούν εκεί αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας. Ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεται πως οι Βιόλα δεν έχουν καταλήξει στη λύση για το επόμενο ποδοσφαιρικό τους σπίτι από το 2024 μέχρι και το 2026 και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να εξετάσουν τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στο «τραπέζι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα