Γιουβέντους - Αλέγκρι: Στόχος μας οι 40 βαθμοί για την παραμονή

Γιουβέντους - Αλέγκρι: Στόχος μας οι 40 βαθμοί για την παραμονή

Newsroom
Γιουβέντους - Αλέγκρι: Στόχος μας οι 40 βαθμοί για την παραμονή

bet365

Η αφαίρεση 15 βαθμών από την Γιουβέντους έχουν φέρει τα πάνω - κάτω στο Τορίνο, με τον Μαξ Αλέγκρι να τονίζει πως στόχος είναι η παραμονή.

«Κοιτάζοντας τη βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει... έξι πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με σωστή προσέγγιση. Πρέπει να φτάσουμε στους 40 πόντους, που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Είναι αστείο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση.

Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία» τόνισε ο Μαξ Αλέγκρι που είδε την ομάδα του να κατρακυλά στη βαθμολογία μετά το -15 λόγω τιμωρίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα