Κρεμονέζε - Ίντερ 1-2: Ανατροπή με «υπογραφή» Λαουτάρο

Βασίλης Μπαλατσός
Κρεμονέζε - Ίντερ 1-2: Ανατροπή με «υπογραφή» Λαουτάρο

bet365

Η Ίντερ έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της Κρεμονέζε, όμως με πρωταγωνιστή τον δις σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες, έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 και «απέδρασε» με το τρίποντο.

Η Ίντερ μετά την ήττα - σοκ από την Έμπολι στο Μιλάνο επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Κρεμονέζε και μάλιστα με ανατροπή. Πρωταγωνιστής ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος σκόραρε και τα δυο τέρματα των Νερατζούρι. Η ομάδα του Ιντζάγκι έφτασε τους 40 βαθμούς, προσπέρασε προς το παρόν τη Μίλαν και ανέβηκε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Νάπολι, ούσα στο -10 από τους πρωτοπόρους Παρτενοπέι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό, χάρη στο φανταστικό σουτ του Νταβίντ Οκερέκε. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης δέκα λεπτά αργότερα. Στο 21' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Τζέκο έπιασε το βολέ, τον νίκησε με δυσκολία ο τεμρατοφύλακας της Κρεμονέζε, ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε.

Ο αρχηγός των Νερατζούρι ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 65'. Ο Τζέκο έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά και ο Λαουτάρο με σουτ από διαγώνια θέση έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Έσωσε τον βαθμό στο 85΄η Τορίνο

Επιστροφή από την «κόλαση» για την Τορίνο, η οποία επανήλθε από το 2-0 της Έμπολι και απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα με δυο γκολ διαφορά χάρη στα τέρματα των Λουπέρτο (37΄) και Μαρίν (69΄), όμως η Γκρανάτα επιφύλασσε διπλό χτύπημα στα τελευταία λεπτά. Αρχικά στο 82΄ο Ρίτσι μείωσε σε 2-1, προτού ο Σανάμπρια γράψει το τελικό αποτέλεσμα τρία λεπτά αργότερα για να χαρίσει στην Τορίνο τον βαθμό που την έστειλε στην 8η θέση.

Βαθμολογία:

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα