Σαμπντόρια - Ουντινέζε 0-1: Νίκη μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σαμπντόρια - Ουντινέζε 0-1: Νίκη μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες (vid)

bet365

Η Ουντινέζε απέδρασε από την έδρα της Σαμπντόρια με γκολ στο 88' (0-1) και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο μετά από τις 3 Οκτωβρίου (!), πιάνοντας ξανά θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στο -9 από την επικίνδυνη ζώνη η «Σαμπ» που παραπαίει.

Τέλος στην ξηρασία για την Ουντινέζε. Μπορεί να της πήρε σχεδόν τέσσερις μήνες, μια διακοπή για Μουντιάλ και μια επανέναρξη και τρεις ακόμα σερί αποτυχίες στο 2023, αλλά οι Φριουλάνι κατάφεραν να σπάσουν τον φαύλο κύκλο και να επικρατήσουν της Σαμπντόρια (0-1), παίρνοντας το πρώτο τους τρίποντο από τις 3 Οκτωβρίου!

Απέναντι στην παραπαίουσα φέτος «Σαμπ», η οποία τίμησε εκ νέου τη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι με συγκινητικό πανό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, έφτιαξαν φάσεις στο β' μέρος, αλλά ο Αουντέρο κρατούσε με νύχια και με δόντια ζωντανή την ομάδα του που προερχόταν από δύο σερί ήττες κόντρα σε Νάπολι και Έμπολι.

Ωστόσο, η ομάδα του coach Σοτίλ βρήκε τη λύση δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Σκόρερ ο στόπερ της, Κίνγκσλεϊ Εχιζίμπουε, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο κλαμπ και το έκανε με γκολ νίκης που έφερε την Ουντινέζε στην 7η θέση η οποία οδηγεί στο Conference League.

Από την άλλη, οι Γενοβέζοι έχασαν στο φινάλε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαμπιαντίνι, όμως, έμειναν με άδεια τα χέρια και με 9 βαθμούς στο τέλος του πρώτου γύρου, απέχουν 9 βαθμούς από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης και δεν δείχνουν ενθαρρυντικά σημάδια για παραμονή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα