Βιάλι: Συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον θρύλο της ομάδας (vid)

Βιάλι: Συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον θρύλο της ομάδας (vid)

Newsroom
Βιάλι: Συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον θρύλο της ομάδας (vid)

bet365

Οι πρώην συμπαίκτες του Τζιανλούκα Βιάλι απέτισαν φόρο τιμής στον Ιταλό επιθετικό πριν από τον αγώνα μεταξύ της Σαμπντόρια και της Ουντινέζε και οι οπαδοί ανάρτησαν πανό για να τιμήσουν τη μνήμη του θρύλου της ομάδας.

Φίλοι και πρώην συμπαίκτες του Τζιανλούκα Βιάλι, τίμησαν τον σπουδαίο επιθετικό που «έφυγε» απ' τη ζωή στο Λονδίνο στις 6 Ιανουαρίου νικημένος απ' τον καρκίνο του παγκρέατος. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Μαράσι, οπότε ήταν με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρών στην στιγμή, με τον Λομπάρντο μέλος του επιτελείου του στην Ιταλία να τον καλεί στο facetime.

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια Μάρκο Λάνα, πρώην συμπαίκτης του Βιάλι και πρωταθλητής της Serie A το 1990/91, διάβασε μια συγκινητική επιστολή πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Ουντινέζε.

«Αγαπητέ Λούκα, σε σκεφτόμασταν τόσο καιρό, σε ψάξαμε στα βίντεο και ξαναείδαμε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς σου. Θυμηθήκαμε τι είδους συμπαίκτης ήσουν. Ακούμε συχνά τα συγκινητικά σου λόγια. Κοιτάξαμε τα δάκρυα και τις αμέτρητες λέξεις και χειρονομίες που έκανες κατά τη διάρκεια της μάχης σου. Μαθήματα ζωής για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, μαζί σου κάναμε μια στιγμή της ζωής μας αξέχαστη. Είμαστε εδώ εκ μέρους κάθε οπαδού της Σαμπντόρια. Είναι στην καταιγίδα που βλέπεις τους πραγματικούς ναυτικούς. Γεια σου Λούκα, σε αγαπάμε»

Παράλληλα οι οπαδοί της Σαμπντόρια αποκάλυψαν ένα γιγαντιαίο πανό με το πρόσωπο του Βιάλι και το μήνυμα «Το θάρρος σου, είναι η δύναμή μας» και τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι τους για τον θρύλο του συλλόγου: "Λούκα Βιάλι αλέ αλέ, σε αγαπάμε και σε λατρεύουμε, είσαι καλύτερος από τον Πελέ"

 

SERIE A Τελευταία Νέα