Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Ματσάρα και «απόδραση» των Νερατζούρι από το «Αρτέμιο Φράνκι»

Newsroom
Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Ματσάρα και «απόδραση» των Νερατζούρι από το «Αρτέμιο Φράνκι»

bet365

Η μαχητική Φιορεντίνα γύρισε από το 0-2 στο ματς με την Ίντερ στο «Αρτέμιο Φράνκι», οι Νερατζούρι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα o Λαουτάρο Μαρτίνες πέρασαν μπροστά, o Γιόβιτς ισοφάρισε στο 90' και οι Νερατζούρι με τυχερό γκολ του Μκιταριάν στο 90+5' πήραν τους τρεις βαθμούς (4-3).

Νίκη θρίλερ για την Ίντερ στη Φλωρεντία! Σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στη Serie A οι Νερατζούρι νίκησαν με 4-3 την εξαιρετική Φιορεντίνα στο κατάμεστο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι Βιόλα επέστρεψαν από το 0-2 του πρώτου τετάρτου, βρέθηκαν ξανά πίσω στο 73', ο Λούκα Γιόβιτς ισοφάρισε στο 90', όμως ο Μκιταριάν μετά από... ασίστ του Βενούτι χάρισε στην ομάδα του Ιντζάγκι το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο 90+5'. Οι Νεαρατζούρι πέρασαν εκ νέου τη Γιουβέντους και έπιασαν στους 21 βαθμούς τις Ουντινέζε - Λάτσιο, οι οποίες έχουν ματς λιγότερο.

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε μόλις στο 2' όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες έβγαλε τετ α τετ τον Νικολό Μπαρέλα και ο Ιταλός χαφ άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Αργεντινός σέντερ φορ «άδειασε» τον Μαρτίνες και με δυνατό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και μείωσαν μέσα στο πρώτο ημίχρονο ο Ντιμάρκο ανέτρεψε τον Μποναβεντούρα μέσα στην περιοχή και ο Καμπράλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε «τρελό» ρυθμό. Η Φιορεντίνα ξεκίνησε πιο δυνατά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 60' χάρη στο εξαιρετικό τελείωμα του Ικονέ. Στο 72' ο Λαουτάρο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι από τον Τερατσιάνο και το εκτέλεσε εύστοχα για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Λούκα Γιόβιτς φάνηκε πως ήταν ο ήρωας της βραδιάς όταν ισοφάρισε σε 3-3 στο 90' αλλά στο 90+5' οι Μιλανέζοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα και ο Βενούτι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μκιταριάν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και έβαλε την υπογραφή του στην «απόδραση» των Νερατζούρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα