Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Ματσάρα και «απόδραση» των Νερατζούρι από το «Αρτέμιο Φράνκι»

Newsroom
Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4: Ματσάρα και «απόδραση» των Νερατζούρι από το «Αρτέμιο Φράνκι»

bet365

Η μαχητική Φιορεντίνα γύρισε από το 0-2 στο ματς με την Ίντερ στο «Αρτέμιο Φράνκι», οι Νερατζούρι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα o Λαουτάρο Μαρτίνες πέρασαν μπροστά, o Γιόβιτς ισοφάρισε στο 90' και οι Νερατζούρι με τυχερό γκολ του Μκιταριάν στο 90+5' πήραν τους τρεις βαθμούς (4-3).

Νίκη θρίλερ για την Ίντερ στη Φλωρεντία! Σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στη Serie A οι Νερατζούρι νίκησαν με 4-3 την εξαιρετική Φιορεντίνα στο κατάμεστο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι Βιόλα επέστρεψαν από το 0-2 του πρώτου τετάρτου, βρέθηκαν ξανά πίσω στο 73', ο Λούκα Γιόβιτς ισοφάρισε στο 90', όμως ο Μκιταριάν μετά από... ασίστ του Βενούτι χάρισε στην ομάδα του Ιντζάγκι το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο 90+5'. Οι Νεαρατζούρι πέρασαν εκ νέου τη Γιουβέντους και έπιασαν στους 21 βαθμούς τις Ουντινέζε - Λάτσιο, οι οποίες έχουν ματς λιγότερο.

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε μόλις στο 2' όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες έβγαλε τετ α τετ τον Νικολό Μπαρέλα και ο Ιταλός χαφ άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Αργεντινός σέντερ φορ «άδειασε» τον Μαρτίνες και με δυνατό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και μείωσαν μέσα στο πρώτο ημίχρονο ο Ντιμάρκο ανέτρεψε τον Μποναβεντούρα μέσα στην περιοχή και ο Καμπράλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε «τρελό» ρυθμό. Η Φιορεντίνα ξεκίνησε πιο δυνατά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 60' χάρη στο εξαιρετικό τελείωμα του Ικονέ. Στο 72' ο Λαουτάρο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι από τον Τερατσιάνο και το εκτέλεσε εύστοχα για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Λούκα Γιόβιτς φάνηκε πως ήταν ο ήρωας της βραδιάς όταν ισοφάρισε σε 3-3 στο 90' αλλά στο 90+5' οι Μιλανέζοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα και ο Βενούτι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μκιταριάν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-3 και έβαλε την υπογραφή του στην «απόδραση» των Νερατζούρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα