Σαλερνιτάνα - Σπέτσια 1-0: Αποχαιρέτησε τον Ριμπερί με νίκη

Newsroom
Σαλερνιτάνα - Σπέτσια 1-0: Αποχαιρέτησε τον Ριμπερί με νίκη

bet365

Οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του Φρανκ Ριμπερί στη Σαλερνιτάνα αποχαιρέτησαν τον 39χρονο Γάλλο με... νίκη, καθώς επικράτησαν με 1-0 της Σπέτσια, εντός έδρας.

Η διοίκηση της Σαλερνιτάνα τίμησε και αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της, Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αποσύρθηκε, πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Σπέτσια για την 11η αγωνιστική της Serie A. Οι πρώην συμπαίκτες του 39χρονου Γάλλου του είπαν αντίο, όπως θα ήθελε και ο ίδιος, καθώς πήραν τη νίκη με 1-0 και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την «ουρά» της βαθμολογίας.

Το ματς ήταν ανταγωνιστικό και οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα στο 48'. Ο Μαζόκι κοντρόλαρε τη μπάλα διαγώνια του ημικυκλίου της περιοχής της Σπέτσια και με φανταστικό πλασέ έκανε το 1-0, το οποίο διατήρησε η ομάδα του Σαλέρνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος ο 24χρονος Έλληνας αμυντικός, Δημήτρης Νικολάου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα