Ρόμα - Λέτσε 2-1: Ντιμπάλα «λαμπρός» οδηγεί τους Ρωμαίους

Ρόμα - Λέτσε 2-1: Ντιμπάλα «λαμπρός» οδηγεί τους Ρωμαίους

bet365

Η Ρόμα πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στη Serie A, καθώς «λύγισε» με 2-1 τη Λέτσε των δέκα παικτών στο «Ολίμπικο» και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Αγωνία στους Τζιαλορόσι για τον τραυματισμό του Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε σε πέμπτη διαδοχική του συμμετοχή.

Γλυκόπικρη νίκη για τη Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δυσκολεύτηκε σχετικά κόντρα στην καλά οργανωμένη Λέτσε, όμως πήρε τη νίκη με 2-1, έφτασε τους 19 βαθμούς, άφησε πίσω της τη Λάτσιο (17) και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Σκόραρε το γκολ της νίκης με πέναλτι ο Ντιμπάλα, όμως τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση και αποχώρησε.

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν αναμενόμενο είχαν τον έλεγχο του ματς από το πρώτο λεπτό μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Οι Τζιαλορόσι προηγήθηκαν μόλις στο 6', όταν ο Πελεγκρίνο εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα και ο Σμόλινγκ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η υπόθεση για τους Ρωμαίους φάνηκε να γίνεται πιο εύκολη στο 22', όταν αποβλήθηκε στο 22' με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χιουμλαντ.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Ολίμπικο» στο 39' όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ρόμα ο Στρεφέτσα ευνοήθηκε από τις κόντρες και νίκησε τον Πατρίσιο για το 1-1. Οι Τζιαλορόσι στο 47' κέρδισαν πέναλτι μετά από παράβαση του Ασκίλντσεν, ο Ντιμπάλα το μετουσίωσε σε γκολ για το 2-1, όμως τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. Οι παίκτες του Μουρίνιο δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησαν, όμως δεν το πλήρωσαν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα