Ίντερ - Ρόμα: Οι πανηγυρισμοί του Καμαρά και των συμπαικτών του μετά το διπλό στο «Μεάτσα» (vid)

Newsroom
Ίντερ - Ρόμα: Οι πανηγυρισμοί του Καμαρά και των συμπαικτών του μετά το διπλό στο «Μεάτσα» (vid)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά και οι συμπαίκτες του στη Ρόμα πανηγύρισαν με την ψυχή τους το τεράστιο διπλό επί της Ίντερ στο «Μεάτσα», το οποίο διατήρησε τους Τζιαλορόσι στο -4 από την κορυφή.

Η Ρόμα έδειξε χαρακτήρα και ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε έστω κι εξ αποστάσεως (τιμωρημένος με ποινή μίας αγωνιστικής) τους παίκτες του να θριαμβεύουν στο «Μεάτσα» επί της πρώην ομάδας του, Ίντερ, με τους Τζιαλορόσι να παίρνουν σπουδαίο διπλό με ανατροπή στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν το φετινό Scudetto.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους τιφόζι των Ρωμαίων να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανάμεσά τους και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά, την ώρα που εκείνοι με τη σειρά τους πανηγύριζαν με την ψυχή τους και ανταπέδιδαν το χειροκρότημα προς την εξέδρα.

Ο μέσος από τη Γουϊνέα πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 81ο λεπτό αντί του αρχηγού, Λορέντσο Πελεγκρίνι, είχε μια άτυχη στιγμή καθώς τραυματίστηκε έπειτα από προβολή του συμπαίκτη του, Τάμι Έιμπραχαμ, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα και συνέχισε κανονικά, επιχειρώντας μάλιστα και ένα μακρινό δυνατό σουτ που κατέληξε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Χαντάνοβιτς.

Δείτε την τελική προσπάθεια του Καμαρά:

 

SERIE A Τελευταία Νέα