Μαντί Καμαρά: Πίεσε για το deal, βοήθησε ο Μαρτίνς με τα σχόλια στον Μουρίνιο!

Μαντί Καμαρά: Πίεσε για το deal, βοήθησε ο Μαρτίνς με τα σχόλια στον Μουρίνιο!

bet365

Η Gazzetta dello Sport αποθεώνει τον Μαντί Καμαρά, μιλά για το ρόλο του Πέδρο Μαρτίνς, την επιθυμία του παίκτη και το πεπρωμένο.

Η Gazzetta dello Sport αποθεώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα, μιλά για το ρόλο που έπαιξε στο deal o Πέδρο Μαρτίνς, για την τεράστια επιθυμία του Καμαρά, ενώ δεν ξεχνά και το ραντεβού με το πεπρωμένο.

«Αν η διαπραγμάτευση Ρόμα - Ολυμπιακού για τον Μαντί Καμαρά ολοκληρώθηκε, αυτό οφείλεται και στην ακραία θέληση του παίκτη που ανυπομονούσε να πάρει το αεροπλάνο από την Αθήνα με κατεύθυνση τη Ρώμη. Υπάρχουν διαφορές με τον Βαϊνάλντουμ, δεν είναι πλέι μέικερ, αλλά είναι ένας ικανότατος μέσος που μπορεί να παίξει καλή άμυνα και αν χρειαστεί ξέρει να κουβαλήσει τη μπάλα μπροστά. Μυστικό για τη μεταγραφή έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο άνθρωπος που τον προπόνησε σε 180 παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος είναι φίλος του Μουρίνιο και μετέφερε στον Special One αποθεωτικά σχόλια. Ναι, αυτά τα σχόλια έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε οι Τζιαλορόσι να τον κυνηγήσουν, δανεικό προς το παρόν και αν τα καταφέρει, τότε με μεταγραφή.

Το είδωλό του είναι ο Γιάγια Τουρέ, για όλα όσα έχει κάνει στο γήπεδο αλλά και εκτός, για την Αφρική, στην οποία ο Καμαρά είναι πολύ κοντά. ''Για να αποκτήσετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, αρχίστε να το ονειρεύεστε πρώτα. Ξυπνήστε λοιπόν και ολοκληρώστε το όνειρό σας'', είχε γράψει ο Καμαρά. Ο Μαντί ονειρευόταν μικρός με μια φανέλα της Ρόμα, αυτή της σεζόν 2001-02, η τελευταία χρονιά του πρωταθλήματος. Είχε ραντεβού με το πεπρωμένο....» τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα