Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0: «Μοιρασμένη» παρτίδα, κορυφή οι Παρτενοπέι (vid)

Newsroom
Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0: «Μοιρασμένη» παρτίδα, κορυφή οι Παρτενοπέι (vid)

bet365

Φιορεντίνα και Νάπολι είχαν τις στιγμές τους, αλλά στο φινάλε έμειναν στην ισορροπία χωρίς σκορ (0-0), με τους Παρτενοπέι να πατούν στην κορυφή του Campionato. Πρώτος βαθμός για τη νεοφώτιστη Λέτσε.

Έπαιξαν και οι δύο για τη νίκη, συμβιβάζονται τελικά με την ισοπαλία. Φιορεντίνα και Νάπολι έμειναν στο 0-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι», σε μοιρασμένη παρτίδα που θα μπορούσε να έχει καταλήξει και στις δύο πλευρές, αλλά ακόμα κι ο ένας βαθμός ήταν αρκετός για τους Παρτενοπέι ώστε να ανέβουν στο πρώιμο ρετιρέ του Campionato μαζί με άλλες πέντε ομάδες και μάλιστα, στην κορυφή χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δυσκολεύθηκε αυτή τη φορά να απειλήσει την εστία του Γκολίνι στο πρώτο μέρος, φτάνοντας πιο κοντά στο γκολ με τον Οσιμέν στο 43ο λεπτό, αλλά το τέρμα που σημείωσε ακυρώθηκε στιγμιαία για οφσάιντ. Μετά την ανάπαυλα το ματς απέκτησε καλύτερο ρυθμό και περισσότερες ευκαιρίες, μία εξ αυτών η τεράστια φάση για τη Νάπολι στο 53' όταν ο Λοσάνο σπατάλησε τη σέντρα πάρε-βάλε του Κβαρατσχέλια και η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Οι Βιόλα απάντησαν στο 63' με άψογο τελείωμα του Μπαράκ που, όμως, εξουδετέρωσε ο Μέρετ και στο φινάλε χρειάστηκαν τη συμβολή του Γκολίνι, ο οποίος επενέβη με τρομερή εκτίναξη στο σουτ του Ρασπαντόρι (ντεμπούτο μαζί με Ντομπελέ και Σιμεόνε) στο 82ο λεπτό.

Έτσι, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στον βαθμό, ο οποίος έστειλε μεν τη Νάπολι στους επτά και σφράγισε δε για τη Φιορεντίνα το πρώτο της αήττητο ξεκίνημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετά τη σεζόν 2013/14 επί Βιντσέντσο Μοντέλα.

Πρώτος βαθμός για Λέτσε

Σεφτέ στους βαθμούς έκανε η νεοφώτιστη Λέτσε, εκμεταλλευόμενη την έδρα της απέναντι στην Έμπολι (1-1). Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν τα ηνία του σκορ και μάλιστα από νωρίς, με γκολ του Παρίζι στο 23', ωστόσο, η Λέτσε απάντησε πριν την ανάπαυλα με τον Στρεφέτσα και κράτησε τον παρθενικό της βαθμό στο Campionato ως το τέλος (δύο βαθμοί για την Έμπολι σε τρεις αγωνιστικές). Στον πάγκο βρέθηκε για πρώτη φορά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των γηπεδούχων, Σαμουέλ Ουμτιτί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα