Ντι Μαρία: Εκτός δράσης για έναν μήνα μετά το σούπερ ντεμπούτο

Ντι Μαρία: Εκτός δράσης για έναν μήνα μετά το σούπερ ντεμπούτο

Newsroom
Ντι Μαρία: Εκτός δράσης για έναν μήνα μετά το σούπερ ντεμπούτο

bet365

Σκόραρε, σέρβιρε ασίστ κι «έλαμψε» στο ντεμπούτο του, αλλά ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχώρησε τραυματίας και οι εξετάσεις έδειξαν θλάση στον μηρό, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Η ατυχία χτύπησε από νωρίς την πόρτα της Γιουβέντους, η οποία είδε τα δύο μεγάλα μεταγραφικά της αποκτήματα να τραυματίζονται με το... καλησπέρα. Μετά τον Πολ Πογκμπά που δεν πρόλαβε να παίξει επίσημο παιχνίδι και τέθηκε νοκ-άουτ για δύο μήνες, ο εξαιρετικός στο ντεμπούτο του, Άνχελ Ντι Μαρία, θα τον ακολουθήσει στα «πιτς» για έναν μήνα!

Ο Αργεντινός σταρ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με εντυπωσιακό γκολ και ασίστ στη νίκη επί της Σασουόλο, αποχώρησε τραυματίας στο 66ο λεπτό και οι σημερινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον μηρό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες, αλλά στη Γηραιά Κυρία προσδοκούν ότι η επιστροφή του θα μετατεθεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ντι Μαρία θα χάσει τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα με Σαμπντόρια, Ρόμα, Σπέτσια και Φιορεντίνα, ενώ πολύ πιθανόν είναι να χάσει και τις δύο εναρκτήριες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα